15 дек. 2010 г., 15:48

Затвор ли бе за теб? 

  Поэзия » Любовная
923 0 1

Затвор ли бе това за теб,

затвор ли бе, без  глътка въздух.

Една жена се влюби в теб,

затвор ли бе, че те обикна

                   лудо.

 

Тя изкачваше стъпало след стъпало,

стъпваше на погрешното,

падаше, изкачваше се пак,

за да се опита да достигне с нежност,

с нежност теб и твоя свят,

но падна в мрак.

 

И пак...

И пак...

Продължаваше сърцето ù да бие силно,

за теб, за теб и твоя свят,

дори и долу, в онзи мрак.

 

Затвор ли бе това за твоето сърце,

аз така и не разбах,

не можах с нежност,

с любов към теб

да достигна теб и твоя свят.

 

 

По тръпка.
На Николай.

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??