9 февр. 2017 г., 13:23

Завещанието на художника 

  Поэзия » Другая
266 0 0

 

Някога художник и теург, 
презрял човешката бурлеска, 
за свети лечител и хирург 
остави за паметта ни фреска. 
Навярно искаше да ни напомни, 
че животът не е лесен, 
че тухли и пари не носим 
в утробата на гроба вечен...

 

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??