29 июл. 2012 г., 15:49

завръщане -1 

  Поэзия » Другая
432 0 0

Дори да бъде същото,

пак няма да е,

дори да бъде същото,

пак ще е различно,

дори да бъде същото,

не може да се върне

онова - преживяното,

не може старият трепет

да заживее отново,

щом отдавна е потънал

в забрава...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??