29 jul 2012, 15:49

завръщане -1 

  Poesía » Otra
431 0 0

Дори да бъде същото,

пак няма да е,

дори да бъде същото,

пак ще е различно,

дори да бъде същото,

не може да се върне

онова - преживяното,

не може старият трепет

да заживее отново,

щом отдавна е потънал

в забрава...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??