Здравей, не сме се виждали отдавна. Как си?
Изглеждаш здрав, усмихнат, продължил.
Не си пораснал, не си се променил.
Как са страховете, приятелю? Победи ли ги?
Помня как се появяваха постепенно: Ще останем
ли заедно или ще продължим поотделно....?
Кажи за приятелите сега, разкажи ми...
Кой, какво и накъде го отвя ?
Спомням си как ги наричахме "наши",
сега на мои и твои ги деля...
И накрая ми кажи за любовите, разкажи ми.
За жените, за новите...
как, кога и не на последно място - Коя?
Кажи ми, приятелю, продължи ли ?
Мечтаеш ли с някоя както с мене - С коя?
Знаеш ли как си обича кафето
или как изглежда с неподредена коса...
Аз мечтая с другиго днеска.
И кафе вече не пия дори.
Имам нови страхове и надежди.
И отдавна съм с нова прическа, уви...
© Натали П. Все права защищены