10.02.2016 г., 20:30 ч.  

Здравей, приятелю 

  Поезия » Любовна
353 0 0

Здравей, не сме се виждали отдавна. Как си?

Изглеждаш здрав, усмихнат, продължил.

Не си пораснал, не си се променил.

 

Как са страховете, приятелю? Победи ли ги?

Помня как се появяваха постепенно: Ще останем

ли заедно или ще продължим поотделно....?

 

Кажи за приятелите сега, разкажи ми...

Кой, какво и накъде го отвя ?

Спомням си как ги наричахме "наши",

сега на мои и твои ги деля...

 

И накрая ми кажи за любовите, разкажи ми.

За жените, за новите...

как, кога и не на последно място - Коя?

Кажи ми, приятелю, продължи ли ?

Мечтаеш ли с някоя както с мене - С коя?

Знаеш ли как си обича кафето

или как изглежда с неподредена коса...

 

Аз мечтая с другиго днеска.

И кафе вече не пия дори.

Имам нови страхове и надежди.

И отдавна съм с нова прическа, уви...

© Натали П. Всички права запазени

По пощата за миналото.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??