28 авг. 2012 г., 10:34

Зелено 

  Поэзия
843 1 2

Отново с онези познати неща

се опивам, и пак отначало.

Аз съм буден, аз познавам нощта,

която сега

е единствена дреха върху моето тяло.

 

И пак с онези зелени очи

се споглеждаме някак неясно,

те ме познават, по-добре от преди,

а аз съм пиян и това е прекрасно.

© Ивайло Проданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??