2 нояб. 2008 г., 21:00

Зима 

  Поэзия
475 0 0
Движа се в мъгла сама,
колко тихо е наоколо сега...
Сенки неясни прокрадват се там,
страшно е в мрака, когато си сам...
Преди да дойдеш и след като замина,
в живота ми било е само тъжна зима...
Времето коварно безсмислено е пак,
спрял часовникът, покрит от сняг...

© ДдП Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??