2.11.2008 г., 21:00 ч.

Зима 

  Поезия
476 0 0
Движа се в мъгла сама,
колко тихо е наоколо сега...
Сенки неясни прокрадват се там,
страшно е в мрака, когато си сам...
Преди да дойдеш и след като замина,
в живота ми било е само тъжна зима...
Времето коварно безсмислено е пак,
спрял часовникът, покрит от сняг...

© ДдП Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??