27 янв. 2012 г., 11:56

Зимно утро 

  Поэзия » Пейзажная
503 0 0


 

“Морето се боричка като коте

със слънцето, попило във вълните.”

Петя Дубарова

 

Дремещото коте на морето

мърка тихо на замижалия бряг,

а плиснатата слънчева пътека

ми казва със сребърен глас:

„Не се увличай! Ще те ослепя,

загледаш ли ме ти анфас.

© Константин Корадов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??