8 нояб. 2008 г., 22:59

Златна сватба 

  Поэзия
4619 0 0
 

Петдесет години през плета на времето,

увенчани от празници и делници,

през светлите прозорци на съдбите си

поглеждаме към нашите наследници.

 

Изнесли на плещите си бремето,

притихнали един до друг сега.

Сбъднали или пък не мечтите си,

щастливи сме да бъдем двама днес така.

 

© Павлина Ненова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??