8 nov 2008, 22:59

Златна сватба 

  Poesía
4604 0 0
 

Петдесет години през плета на времето,

увенчани от празници и делници,

през светлите прозорци на съдбите си

поглеждаме към нашите наследници.

 

Изнесли на плещите си бремето,

притихнали един до друг сега.

Сбъднали или пък не мечтите си,

щастливи сме да бъдем двама днес така.

 

© Павлина Ненова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??