12 февр. 2008 г., 09:08

Звездичка 

  Поэзия » Любовная
923 0 1
 

             ЗВЕЗДИЧКА 

Тъй както цветето в полето

разтваря своите листа,

когато слънцето го гали

с нежната си топлина,

 

тъй както птичката отлита

към синия небесен свод

щастлива, волна и игрива,

свободна и изпълнена с живот,

 

когато в тиха лятна вечер

блестят безброй звезди,

избери си ти една и в нея ще се въплътя,

и ще стана аз звезда, и над теб ще бдя.

 

А денем като станеш,

пак до теб ще бъда аз,

ще ме докосваш със ръце

и ще бъда пак звездичка,

но в ТВОЕТО сърце!

© Екатерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??