ЗВЕЗДИЧКА
Тъй както цветето в полето
разтваря своите листа,
когато слънцето го гали
с нежната си топлина,
тъй както птичката отлита
към синия небесен свод
щастлива, волна и игрива,
свободна и изпълнена с живот,
когато в тиха лятна вечер
блестят безброй звезди,
избери си ти една и в нея ще се въплътя,
и ще стана аз звезда, и над теб ще бдя.
А денем като станеш,
пак до теб ще бъда аз,
ще ме докосваш със ръце
и ще бъда пак звездичка,
но в ТВОЕТО сърце!
© Екатерина Todos los derechos reservados