4 дек. 2008 г., 09:56

Звездопад 

  Поэзия » Другая
721 0 6
ЗВЕЗДОПАД

Аз чувствах как телата ни олекват,
дъхът ни ставаше стаен.
Сърцата почват в такт да бият,
а ти се гушеше в мен.

Отново само Господ стана ни свидетел,
нощта понесе ни на своите ръце.
Вървяхме и чакахме да срещнем зората,
и къпеше ни нощен звездопад.

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??