4 dic 2008, 9:56

Звездопад 

  Poesía » Otra
720 0 6
ЗВЕЗДОПАД

Аз чувствах как телата ни олекват,
дъхът ни ставаше стаен.
Сърцата почват в такт да бият,
а ти се гушеше в мен.

Отново само Господ стана ни свидетел,
нощта понесе ни на своите ръце.
Вървяхме и чакахме да срещнем зората,
и къпеше ни нощен звездопад.

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??