"In vino veritas!" И хайде наздраве -
по рецепта пием стара, желана,
а после ще легнем гузни, пияни,
но не алкохолът е нашата рана...
В мене има сила женска,
страст и порив,
ала подавам ти само чашата празна,
а ти наливаш отново
и потайно се смееш -
пращаш ме право в своята бездна.
© Радост Вълчева Всички права запазени