" " "
Дарявам ти на ден по дума - цвете,
за да закичиш своя свят.
Да ти е весело и топло
дори да има буря вън.
Една жена- откраднала от есента
пленителните, нежни багри,
да ги дари сега на теб.
Подръж ги във ръце,
опитай аромата -
една жена душата си ти дава,
ако поискаш -
може да я съхраниш,
ако поискаш -
тя е твоя.
Тя цялата е есенна морава
готова да те приюти!
© Елена Бързева Всички права запазени