Само днес ми повярвай -
в погледа твой ще изтрия тревогата.
Довери се на моята длан.
Позволи топлината на моите пръсти
да затопли сърцето ти.
Нека тръгнем така-
само днес ние двамата,
по тътеката –
дето води за никъде.
Довери се на моята длан-
ще усетят душите ни-
само днес
и единствено в тая минута,
недокосвана радост и щастие.
Само днес и само сега
там до края на тази пътека
да идем.
На отвъдната тъжно-самотна страна
ще отида сама,
но ще помня дъха на душата ти.
Довери ми се –
само сега!
© Елена Бързева Всички права запазени