Избираме всичко във този живот
освен времето, мястото, начина,
по който създава ни някой. Какво?
И това ще избираме някога?
Избираме всичко и често грешим,
но връщане няма, приятелко.
Каквото сме сърбали - това ще дробим
дори да е малко неправилно.
Съпрузи, съпруги, любовни игри -
квартири, коли и капризи
дали да сме без или пък с пари
и други подобни пинизи.
Избрал съм си теб и май не греша,
че глупост голяма направих,
но сигурно кармата моя е това,
мечтите си в нея удавих!
Избираме всичко и често грешим -
не ща да се връщам, приятелко!
Не знам аз ще бъда ли вечно любим,
но обещавам да бъда внимателен!!!
© Константин Коев Всички права запазени