Възпитавам се в безразличие.
В необичане.
Сиво някакво.
Обявявам за ничия
душата, дето ми е останала!
Песните подарявам. Всичките!
И сълзите си неизплакани.
Ако в Онзи свят няма птици,
не си струва да бъдем вярващи!
Венцислава Симеонова
© Венцислава Симеонова Всички права запазени