Мини на отсрещния бряг.
Аз поглед съм вперила в теб.
Рискувай - вземи ме!
И с обич променяй деня ми.
Напук на живота надолу не гледай,
в очите ми само се взирай!
© Ангелина Стоянова Всички права запазени