Луната жълти лъчи излива в реката.
Чух сълзите ти като падат през водата.
На рамото ми глава си наведе,
сякаш искаш да се вържеш за мене!
Заедно сме ходили в една посока
и знаехме, че ще е кратък пътя.
Напразна е тази вечер със сълзи борба,
трудно е, когато се губи
човекът, който все още се обича!
© bojkov Всички права запазени