Реалност,
изтъкана от лъжи!...
Фалшиви истини,
лъжливи красоти...
Измамност,
а пред другите блести!...
Фалш! Навсякъде е фалш!
И ги боли...
.................................................
Мръсно, мърша,
Живи мъртъвци!...
Умиращи... ден след ден!...
Убийци! Самоубийци!
Смешни хора... Нелепи думи...
Раняват се...
Мразят се...
Убийци!...
Живи мъртъвци...
© Лилия Всички права запазени