28.06.2007 г., 16:28 ч.

*** 

  Поезия
891 0 3

Огъня търсиш,
а душата ти е слънце.
Изгрева чакаш
в мъртво море.
Не палеше ли онзи ден и вчера
от себе си и другите слънца?

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??