Щом мрак покрил е пак небето,
по него ще блестят звезди,
но кой сирачетата клети
за зъл поглед ще овъзмезди?
Принадлежи на НЕГО всичко –
небе, земя – дори и ти,
кажи молитвата си свята,
благодари МУ и тогаз заспи.
© Мохамед АлиБаба Всички права запазени
Поздрави!