Навън вали...
В очите ми вали...
В душата ми вали...
Тялото ми е като огромен
язовир -
прелее ли от многото паднали
обиди и тъги,
става наводнение.
Дигите в очите ми се късат,
преливниците не могат
да удържат водата
и тогава...
Тогава просто плача!
© НЯКОЯ Всички права запазени
Ще успееш!