30.12.2006 г., 16:43 ч.

* * * 

  Поезия
646 0 3
С тихи стъпки пристъпват празници светли
и хората стават по-добри и влюбени от всякога.
Но с грохот силен и натъртен
ние сме заети - да "сглобяваме" любовтта си!


Ледени късчета разхвърляни са по земята
шушулки ледени висят и по прозорците.
Но навън е зима, а в сърцата ни защо ли -
тя дошла е - дали за късче обич?!
30.12.2006g.

© Малина Ванкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??