* * *
От очите ми падат кристали,
появили се от някъде, но не ей така.
Това някъде, сега е далеч,
но щом за него са тези кристали,
аз пътувам натам.
Не зная кога ще достигна желаната цел,
но вярвам, че ще се случи...
Дори и след края на този объркан свят!
© Стихийно Бедствие Всички права запазени