29.11.2006 г., 21:47 ч.

* * * 

  Поезия
645 0 3
Небето бавно ме
поглъща...
И тъй съм ниска,
непрегръщана...
В очите ми
светкавици се
раждат...
Ръцете ми
моретата преграждат -
За да те търсят!

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??