2.12.2006 г., 15:38 ч.

* * * 

  Поезия
583 0 6

Тихо е. И в счупените пламъци
откриват снеговете своя сянка.
И е възможно да не се докосваме.
И е възможно да не сме примамка
за освирепелите си користи.
Дали обаче ще достигне смисълът
на всичките ни дни и настроения,
за да се скърпи от изпуснатите бримки
пак нова, достоверна приказка.

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??