10.12.2006 г., 21:24 ч.

* * * 

  Поезия
680 0 7

                                                       ...на моя Динозавър...


През други светове и грехове,
През пясъчните бури на душите,
През птичите посечени криле,
През залезите,светли като изгрев,
През знойно-безпощадни снегове,
През хлопнатите порти на мечтите,
Духът ми в теб ще избере
Да бъда тихият му пристан!

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??