Гори сега,да иэгорим и двамата,
да не оставим нито струйка дим
и с пламъка на нежността голяма
ний свойте пътища да оэарим.
Пред теб да падам и пред теб да ставам,
да бъда и във ласките суров.
По бърэея на радостта да плавам,
целунат от беэсмъртната любов.
© Лубов Русева Всички права запазени