Христос не е християнин.
И Бог е с много имена.
Къде е истинската вяра…
Кога заченат е света…
Дали от мрака тъмен
се ражда светлина…
Дали животът е безумие…
Или дете на любовта…
Дали сме само сенки
на собствения си живот…
И отражение на мамещата Вечност?
Или пък грешката на Бог?
© Нина Сименова Всички права запазени
Св.Дух е много важен,едни го имат,но го игнорират,други се мъчат да им слезе върху.
Благодатите са важни.
Изпитанията също.
Бог много ни обича,но и много ни учи!
Отваря ни очите,преследва ни особено когато боледуваме (духовно).