***
Сънувам ли, слушайки
тази молитвена музика тиха,
как вятър пристъпва
полека и влиза
в душата ми?
Ти ли си?
Сънувам, или се изгубих
в безкрайната бездна,
която за мен е отворил света
и кой ме запрати
да скитам?
Ти знаеш ли?
Сънувам ли спомени слепи,
които шептят като
влюбени луди,
чиито целувки изгарят
от допир на огън с вода?
Ти там ли си?
Къде съм?
Сънувам ли?
Ти ще ми кажеш ли?
© Калина Костова Всички права запазени