23.03.2007 г., 11:18 ч.

* * * 

  Поезия
498 0 2
Днес вали. В сърцето ми вали.
Малки капки падат по тревата.
От силата им я боли, но
търпеливо чака тя дъгата.
Днес вали. В душата ми вали.
Краткотрайни изворчета се надбягват.
Спъват се в  крайречни долини,
но към морето пътят продължава.
Днес вали. В живота ми вали.
Поредната болезнена раздяла.
От дъжда ще бягаме и аз и ти,
защото в капките тъгата се е свряла.
Днес вали. Аз гледам през прозореца
едно удавено кокиче...
Навело глава  надолу,
то бавно срича "Обичам те!"

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса!
    /само малко в края ритъма спъва...ама мъничко/
  • Мнпго е хубаво, макар и дъждовно... Поздрави
Предложения
: ??:??