И тази нощ не правихме любов!
Уж... искахме... но някак се размина.
Аз гладих, мих чинии, сготвих боб...
Ти бе зает да ремонтираш скрина.
А после почна филмът. Беше лош,
но гледахме - от скука и по навик.
Не правихме любов и тази нощ.
Не смачкахме завивките корави.
Заспали сме навярно в полунощ,
прегърнати уютно на дивана.
И нищо, че не правихме любов -
тя беше между вплетените длани!
© Нели Вангелова Всички права запазени