Чудя се дали отново да заплача,
или отново сама да си закрача?!
Сама, но всъщност сред тълпа от хора...
Сама сред толкова отрова...
И пак се чудя колко ли са тези като мен,
сами сред хора в този свят студен...
Надявам се все някой да ме чуе
и в живота ми безстрашно да нахлуе.
Да грабне ме на коня бял,
да вдигне самотния воал,
да впие устни в моята уста
и да премахне тази самота...
© Грета Стоилова Всички права запазени