Обръщам се и виждам вчера -
красиво е, боли.
Съдбата е проклела
цял живот и куп мечти.
Отварям книга, призовавам
всички сили - зли, добри...
Демон тутакси се отзовава -
скрива нашите души.
Обичам те, обичам те до болка -
изгуби се от моите очи.
Върни се, още те очаквам,
очаквай утрешния ден и ти!
© Моя Милост Всички права запазени