15.03.2007 г., 20:00 ч.

*** 

  Поезия
762 0 7

За какво ти е да имаш всичко друго,

ако нямаш огън,

който първо

теб да сгрее?

© Дачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??