По-добре си тръгни
сега, когато все
още аз те уважавам.
По-добре си тръгни,
недей да дълбаеш
в раната...
Не виждаш ли, че
любовта я няма вече,
че се нараняваме
единствено в нощта,
измъчваме се
и двамата проклинаме света.
По-добре да кажем "стига",
да си стиснем двамата ръце
и да си пожелаем всичко хубаво -
така е най-добре!
© Александрина Василева Всички права запазени