Желание, копнеж, мечта…
Човекът вечно иска,
потънал в алчността.
Реалност, случка, разочарование…
Човек живее в своето,
но не и в чуждото страдание.
Затишие, порой, дъга...
Човек забравя да се радва,
обгърнат от сивата мъгла.
ер малък
12.03.2007г.
© Ива Иванова Всички права запазени