22.05.2007 г., 10:16 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
835 0 0

Не, не ще оставя да умреш,
едничка моя свещ.
Във теб искрица ще запаля,
малко радост ще оставя.
Живота не мрази,
с тебе съм, не го забравяй ти!

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??