Kристален блясък-две очи,
кристални сълзи по несбъднати мечти.
Кристална пустош-ледено сърце,
кристално слънце,жилещо с безмилостни ръце.
Кристална вяра-бистра кал,
първичен грях,рушащ свещенния кристал.
Кристална нежност-пагубна любов
и две души,попаднали в капана й суров.
Две очи с кристален блясък
и сърце,замръзнало преди последния с тласък.
Жарко слънце,греещо над твърдия кристал,
превръщащо в сълзи в очите всичко, за което си мечтал.
Кристална вяра,първи грях.
Камбанен звън-последен смях.
Безкраен танц на последния ни бал,
живота сваля маска,лицето му-студен кристал
© Хавишам Всички права запазени