23.11.2005 г., 15:09 ч.

*** 

  Поезия
723 0 0

Ръцете ти са ужасно студени -

опитвам се да ги достигна,

но се спирам в Нищото.

Там, където очаквам да си ти

дреме незапълнено

пространство от спомени.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??