ВИДЯХ НЕБЕТО В СИНИТЕ ОЧИ,
УСЕТИХ МОРЕТО И СРЕД НЕГО – ТИ.
ЛУНАТА ПЪТ ТИХО СИ ПРОБИ,
НОЩТА БЕ ТАМ ДА Я ПОДСЛОНИ.
ПОЖЕЛАХ НЕБЕТО – ОЗАРЕНО
ДА ПРАТИ ПАДАЩА ЗВЕЗДА,
ЗА МИГ ДА ВИДЯ МОЯ ДЕН,
МОЛБА ЗА ЛЮБОВ ДА ИЗРЕКА.
ДА МОГА ПАК В ТЕЗ ОЧИ
ДА СЕ ОГЛЕДАМ С ЧАСОВЕ,
ДА НЕ ПРОКЛИНАМ СВОЯТА СЪДБА,
ДА СЕ ЗАВЪРНЕ ПАК ПРИ МЕНЕ – ЛЮБОВТА.
© Кристина Всички права запазени