Приятен полъх и птича песен,
усмивка детска, камбанен звън,
откраднат поглед, взор небесен
защо не влизам..стоя отвън.
Пак търся в тълпата очите топли,
аромата познат, нежния глас,
в душата отекват отново вопли
какво остана всъщност от нас?
Объркани мисли и стон далечен,
очакван жест, стъпка напред,
желания огън в мечти облечен,
обич нестихваща, полет вечен.
© Зл Павлова Всички права запазени