31.03.2007 г., 5:25 ч.

0_0 

  Поезия
800 0 2

Подкрепа, обич, мечта и надежда -

всичко това намерих във теб.

Сила, опора, съчувствие, нежност -

ти ми показа, че аз съм Човек!

Сърцето и душата си за мене даде,

от участ жестока спаси ме в нощта.

Сълзи за теб блестят ярко в мрака,

със тъжен глас към небето крещя.

- Прости ми ти, ако някога с нещо

обидил съм те или наранил,

прости сега ти моите грешки,

както аз за всичко бих ти простил.

Искам една последна молитва

да ти кажа на тебе - ти моя звездице.

Гори вечно с пламъка, с който,

освободи душата ми от тази тъмница.

Благодаря от сърце на съдбата си днес,

че те срещнах в живота студен.

Благодаря със молитви на Бога, че те има:

и в добро, и в зло си ти до мен.

© ПразеН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??