Дъждът я покрива
А аз се побърквам
Във сънища скачам
Безмислен удавен отнесен... отнесен удавен безмълвен
- - -
И в кръгли пространства
Се бием в гърдите
Кой от нас ще погледне
Бога в очите
- - -
Днес гърдите ù стенеха
Красиво пролетно слънчево... помогни ми да се преборя!
В спомени давя моментите днес
Утре ще плачем ли пак
В опити...
... загубих и себе си
... и нея загубих
... и всички загатки останаха
... мечтите в отрова се давеха остaвeни в цедката на живота като тайни неразказани приказки
- - -
Боли но ще търпя
Опитвам се да бъда свиреп
Одеяло студено
и над него портрет
- - -
Без думи говорим
Няма нужда да спорим
В играта припряна
Няма нужда от двама
Имам нужда от смелост
Там има незрелост
Сърцето... изисква
Любов да поиска
© Ангел Всички права запазени