Чета и препрочитам твоите писма,
сещам се за твоите слова.
Как шепнеше ми тихо във нощта
думи две, изпълнени със красота.
"Обичам те" - шептеше ти,
спокойно затваряха се моите очи.
На сутринта си тръгваше ти,
крещях след тебе - "Остани"...
Но дойде денят, в който ти не се върна
и целият ми свят се преобърна...
© Мира Всички права запазени